Future 2017Wo-52

Algemene informatie

Banen

Naast 22 tennisbanen (waarvan 10 indoor), 8 badmintonbanen en een padelbaan, beschikt Sportpark de Kegel tevens over een hal waar indoor voetbal gespeeld kan worden. De 12 buitenbanen worden bespeeld door Tennisvereniging De Kegel. Voor meer info over de vereniging kunt u de site van TVK bezoeken.

tennispark3
tennispark
tennispark2
binnenbaanverhuur

Horeca

Voor een heerlijke maaltijd of een drankje kunt u een bezoek brengen aan ons eigen gezellige restaurant met zonnig terras. Ook bieden wij buffetten en arrangementen voor groepen en bedrijven.

Klik hier voor onze menukaart

Voor reserveringen of vragen over arrangementen kunt u contact opnemen via of ons bellen op 020-6432822.

Ons terras

Ons zonnige terras is gerenoveerd en uitgebreid.

Sportschool en Fysio

Ook huist er een sportschool, Karel Gietelink , waar verschillende sporten (o.a. judo) worden beoefend, in ons sportcentrum en is er een fysiotherapiepraktijk in het gebouw aanwezig.

QD-KegelTV-bespanservice

Sportwinkel QD Sports

In ons centrum vindt u ook de tennissportwinkel van Sebastiaan Blesgraaf, QD Sports . Hier kunt u terecht voor alle tennisbenodigdheden.

laurense logo
Laurense Tennisorganisatie Amstelveen

Tennislessen

Bij Tennis De Kegel kunt u ook tennislessen volgen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen op onze banen terecht om het spel onder de knie te krijgen of hun slag te verbeteren. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd en niveau. De lessen worden verzorgd door het professionele coaches team van de Laurense Tennis Organisatie, gevestigd op Park De Kegel.

Kijk voor meer informatie over tarieven, tijden, trainers en voorwaarden op de website van de organisatie, www.laurense.nl, of bel 020-820 82 64.

Er zijn bij ons ook een aantal professionele privétennisleraren werkzaam. Zij verzorgen privé- en groepslessen. Hieronder de namen met telefoonnummers:

Jack Souisa 06-23359188
Sander Reep 06-86092170
Andy van Rijn 06-55857037
Marcel van Nes 06-14699182
Marcel Doeze 06-26875457
Kees Jochems 06-22474759

Tevens verzorgt Tennis De Kegel in samenwerking met Laurense Tennisorganisatie evenementen voor groepen en bedrijven, zoals tennistoernooien en tennisclinics met topspelers
Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Tennisvereniging De Kegel

De tennisvereniging op ons centrum is Tennisvereniging De Kegel (TV de Kegel).
De vereniging huurt in het zomerseizoen al onze buitenbanen voor vrijspelen, competities, "tossen", toernooien en evenementen.
Meer info op www.tvdekegel.nl

Bowling De Kegel

Naast Tennis De Kegel vindt u het gezellige bowlingcentrum De Kegel.
Klik op bovenstaande link voor informatie over dit gezellige bowlingcentrum.
Bowling De Kegel
 

Bistro Nice!

Voor een heerlijk diner in een gezellige sfeer kunt u ook terecht bij Bistro Nice!, gesitueerd naast het bowlingcentrum.
Bistro Nice!