Omslag foto tennis

Arrangementen

Groeps- en bedrijfsarrangementen NTC

NTC de Kegel biedt meer dan alleen tennismogelijkheden. Ook voor een sportieve dag met familie of vrienden bent u hier aan het juiste adres.
Wij bieden u een breed scala aan sportieve activiteiten, van een paar uurtjes tennis op de baan tot een complete sportdag in onze sporthal. Net wat u wenst.
Hongerig van de geleverde inspanning kunt u vervolgens met uw gezelschap aanschuiven in ons restaurant, waar u kunt genieten van één van onze buffetvormen of a la cart maaltijden. 

​Bedrijfsarrangementen NTC

Wilt u uw collega’s eens op een andere manier aan het werk zien of een originele invulling geven aan het traditionele personeelsuitje? Dan verwelkomen wij uw gezelschap graag bij Nationaal Tennis Centrum de Kegel Amstelveen voor een sportdag op maat, gevolgd door een heerlijk buffet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en vertel ons uw wensen voor een onvergetelijke personeelsdag op maat!

Eigen evenement organiseren bij het NTC?

Onze sporthallen en buitenbanen bieden voldoende ruimte en mogelijkheden om uw eigen evenement, van welke aard dan ook, te organiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

DSCF6307-bewerkt

Clinics NTC Amstelveen

Tevens verzorgt NTC de Kegel in samenwerking met tennisschool Laurense evenementen voor groepen en bedrijven, zoals tennistoernooien en tennisclinics met topspelers Wilt u een bijzondere dag beleven met collega’s/werknemers of vrienden en een clinic op maat laten organiseren en deze dag afsluiten met een heerlijk buffet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden!

Zaterdagavond arrangement NTC

In het weekend eerst flink wat inspanning leveren op de tennisbaan of in de sporthal en vervolgens gezellig bijpraten met familie, vrienden of collega’s onder het genot van een drankje en lekker eten in ons restaurant? Dan is ons zaterdagavondarrangement een perfecte keuze!
Combineer sporten en dineren tegen een aantrekkelijk tarief.

Buffetvormen NTC Amstelveen

Dit zijn de vaste buffetvormen die wij aanbieden in ons restaurant of eventueel in een vergaderzaal boven.
Wilt u een aangepast buffet of verschillende buffetten combineren? Geen probleem! Bespreek vooraf uw wensen met ons en wij maken graag een buffet op maat!

Bekijk onze verschillende buffetten

Clinic NTC
Clinic NTC