Omslag foto tennis

Vergaderlocatie Amstelveen

'Corona-proof' vergaderen bij NTC de Kegel Amstelveen

Onze vergaderlocatie is door de centrale ligging dé ideale plek om te vergaderen. Er is gratis parkeergelegenheid in onze parkeergarage. Deze situatie vraagt ons om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Onze vergaderruimtes zijn veilig ingericht. We hanteren hierbij de richtlijnen van de Rijksoverheid & het RIVM.

Bij vergaderlocatie NTC de Kegel Amstelveen beschikken we over de volgende vergaderzalen: Onze vergaderzaal Wimbledon is geschikt voor maximaal 50 personen. Vergaderzaal Roland Garros is ook geschikt voor maximaal 50 personen.

Wij willen voor u een op maat en vrijblijvende offerte maken. U kunt ons bereiken op 020 643 28 22 of per e-mail tennis@dekegel.nl

Bekijk onze vergaderlocatie en vergaderruimtes Amstelveen

Wimbledon vergaderzaal
Wimbledon vergaderzaal
Roland Garros vergaderzaal
Roland Garros vergaderzaal

Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle vergadergemakken zoals een beamer en beschikking tot WIFI. De meeting kit is voorzien van alle tools die handig zijn tijdens uw vergadering.

Wij hebben er alles aan gedaan om op veilige afstand van elkaar te kunnen zijn en volgens de gestelde maatregelen. Daarnaast is het belangrijk dat ieder zijn eigen verantwoordelijkheid hierin blijft nemen op onze vergaderlocatie.

Alle zalen zijn momenteel 'coronaproof' ingericht met voldoende afstand, desinfecterende handgel bij de ingang van de zaal en indien gewenst mondkapjes.

Bjorn NTC Horeca

Het NTC ligt in de buurt van Amsterdam, maar in een groenere en rustige omgeving, wat een voordeel is van NTC de Kegel Amstelveen als vergaderlocatie. Optioneel is een goed verzorgde lunch die we in de zaal voor u serveren. 

Overzicht zalen NTC
Overzicht zalen NTC